Looking For Anything Specific?

Afganisztán Tálibok - Több rendőrrel végeztek a tálibok Afganisztánban - Hír TV - A tálibok a főváros valamennyi területét ellenőrzésük alá vonták.

Afganisztán Tálibok - Több rendőrrel végeztek a tálibok Afganisztánban - Hír TV - A tálibok a főváros valamennyi területét ellenőrzésük alá vonták.. Vérbe fullad az afganisztáni tálibok sármoffenzívája. A maximális önmérsékletre szólította fel a tálibokat és az afganisztáni konfliktus többi résztvevőjét. A tálib fegyveresek vasárnap este harc nélkül hatoltak be az afgán fővárosba, kabulba, és elfoglalták az afgán kormányerők által a tálibok a főváros valamennyi területét ellenőrzésük alá vonták. Újabb polgárháború küszöbén áll afganisztán. Milyen a viszonyuk a többi szomszéddal?

Kormánykatonákat gyilkoltak a tálibok afganisztánban. Az afganisztáni biztonsági helyzet május óta romlik a tálibok offenzívája miatt. Újabb polgárháború küszöbén áll afganisztán. Vérbe fullad az afganisztáni tálibok sármoffenzívája. Milyen a viszonyuk a többi szomszéddal?

Afganisztán minden határátkelője a tálibok kezére került ...
Afganisztán minden határátkelője a tálibok kezére került ... from pestisracok.hu
Az afp francia hírügynökségnek a városból helyiek megerősítették, hogy a tálibok szinte egyetlen. A tálibok kulcsfontosságú katonai és politikai erőt képviselnek az országban, mondta vang ji, aki ezért is reméli, hogy fontos szerepet töltenek majd be az afganisztáni. A terrorista csoport által kiváltott politikai mozgalom jelenleg az afganisztáni belső. Az elnöki palotából hamarosan kikiáltják az afganisztáni iszlám emirátust a jelenlegi köztársasági. A lázadók a nemzetközi haderő kivonulását kihasználva átfogó offenzívát indítottak. Több millió menekült térhet vissza hazájába az afganisztáni béketárgyalások után, vélik a kabuli. Kormánykatonákat gyilkoltak a tálibok afganisztánban. A tálibok a főváros valamennyi területét ellenőrzésük alá vonták.

Újabb polgárháború küszöbén áll afganisztán.

A tálibok is közölték, hogy kabul békés megszállására törekszenek, és békés hatalomátadást borítókép: Újabb polgárháború küszöbén áll afganisztán. Egy helyi lakos az afp francia hírügynökségnek nyilatkozva. Kormánykatonákat gyilkoltak a tálibok afganisztánban. Az elkövetők feltételezhetően tálibok voltak. Először nyomultak be a tálibok egy afganisztáni tartomány székhelyére legújabb offenzívájuk kezdete óta szerdán, az ország északnyugati részén lévő bádgesz. A terrorista csoport által kiváltott politikai mozgalom jelenleg az afganisztáni belső. A tálibok kulcsfontosságú katonai és politikai erőt képviselnek az országban, mondta vang ji, aki ezért is reméli, hogy fontos szerepet töltenek majd be az afganisztáni. Az afganisztáni tálibok vezetője rendeletben figyelmeztetett, hogy lehetőleg kerüljék a többnejűséget. A tálibok iszlám fundamentalista csoport, erős politikai és társadalmi véleményekkel. Eddig 2 alkalommal nézték meg. A tálib csapatok hajnalban rontottak rá a 300 ezres településre egyszerre. Az afganisztáni biztonsági helyzet május óta romlik a tálibok offenzívája miatt.

A tálibok a főváros valamennyi területét ellenőrzésük alá vonták. A tálib fegyveresek vasárnap este harc nélkül hatoltak be az afgán fővárosba, kabulba, és elfoglalták az afgán kormányerők által a tálibok a főváros valamennyi területét ellenőrzésük alá vonták. Az elnöki palotából hamarosan kikiáltják az afganisztáni iszlám emirátust a jelenlegi köztársasági. A terrorista csoport által kiváltott politikai mozgalom jelenleg az afganisztáni belső. Eddig 2 alkalommal nézték meg.

Nem nőknek való vidék: Afganisztán
Nem nőknek való vidék: Afganisztán from cdn.nwmgroups.hu
Szombaton a tálibok kunár és paktia tartomány székhelyét is elfoglalták, így már afganisztán 34 tartományi székhelyéből. Az elnöki palotából hamarosan kikiáltják az afganisztáni iszlám emirátust a jelenlegi köztársasági. Milyen a viszonyuk a többi szomszéddal? Eddig 2 alkalommal nézték meg. Tálibok támadtak rá az afgán parlamentre. Afganisztán már tálib irányítás alatt kezdte meg a napot, miután vasárnap elfoglalták a fővárost a tálibok politikai irodája szerint vége a háborúnak afganisztánban, és hamarosan tisztázódik az új. Az elkövetők feltételezhetően tálibok voltak. Az afp francia hírügynökségnek a városból helyiek megerősítették, hogy a tálibok szinte egyetlen.

A(z) így menekül afganisztán a tálibok elől című videót ripost nevű felhasználó töltötte fel a(z) emberek/vlogok kategóriába.

A kabuli törvényhozás előtt először autóba rejtett pokolgép robbant, majd a fegyveresek golyózáport zúdítottak az. Milíciájuk létszáma nem állapítható meg. Az afganisztáni biztonsági helyzet május óta romlik a tálibok offenzívája miatt. A tálibok iszlám fundamentalista csoport, erős politikai és társadalmi véleményekkel. Eddig 2 alkalommal nézték meg. Az afp francia hírügynökségnek a városból helyiek megerősítették, hogy a tálibok szinte egyetlen. A lázadók a nemzetközi haderő kivonulását kihasználva átfogó offenzívát indítottak. Afganisztán már tálib irányítás alatt kezdte meg a napot, miután vasárnap elfoglalták a fővárost a tálibok politikai irodája szerint vége a háborúnak afganisztánban, és hamarosan tisztázódik az új. A tálibok kulcsfontosságú katonai és politikai erőt képviselnek az országban, mondta vang ji, aki ezért is reméli, hogy fontos szerepet töltenek majd be az afganisztáni. Homefinance & economystocksa tálibok afganisztán negyedik legnépesebb városát is elfoglalták. Milyen a viszonyuk a többi szomszéddal? A terrorista csoport által kiváltott politikai mozgalom jelenleg az afganisztáni belső. Elfoglalása súlyos csapás a kabuli szombaton a tálibok kunár és paktia tartomány székhelyét is elfoglalták, így már 22 tartományi.

Afganisztán már tálib irányítás alatt kezdte meg a napot, miután vasárnap elfoglalták a fővárost a tálibok politikai irodája szerint vége a háborúnak afganisztánban, és hamarosan tisztázódik az új. A tálibok kulcsfontosságú katonai és politikai erőt képviselnek az országban, mondta vang ji, aki ezért is reméli, hogy fontos szerepet töltenek majd be az afganisztáni. Az afp francia hírügynökségnek a városból helyiek megerősítették, hogy a tálibok szinte egyetlen. Oda nem akarják kiszállítani az iszlám forradalmukat? A tálib fegyveresek vasárnap este harc nélkül hatoltak be az afgán fővárosba, kabulba, és elfoglalták az afgán kormányerők által a tálibok a főváros valamennyi területét ellenőrzésük alá vonták.

Már Afganisztán területének kétharmadát foglalták el a ...
Már Afganisztán területének kétharmadát foglalták el a ... from www.vadhajtasok.hu
A tálibok kulcsfontosságú katonai és politikai erőt képviselnek az országban, mondta vang ji, aki ezért is reméli, hogy fontos szerepet töltenek majd be az afganisztáni. A terrorista csoport által kiváltott politikai mozgalom jelenleg az afganisztáni belső. A kabuli törvényhozás előtt először autóba rejtett pokolgép robbant, majd a fegyveresek golyózáport zúdítottak az. Az elkövetők feltételezhetően tálibok voltak. A tálibok is közölték, hogy kabul békés megszállására törekszenek, és békés hatalomátadást borítókép: Az afganisztáni biztonsági helyzet május óta romlik a tálibok offenzívája miatt. Afganisztán már tálib irányítás alatt kezdte meg a napot, miután vasárnap elfoglalták a fővárost a tálibok politikai irodája szerint vége a háborúnak afganisztánban, és hamarosan tisztázódik az új. Eddig 2 alkalommal nézték meg.

Elesett az afganisztáni kunduz tartomány azonos nevű székhelye hétfőn délután.

Szombaton a tálibok kunár és paktia tartomány székhelyét is elfoglalták, így már afganisztán 34 tartományi székhelyéből. Milyen a viszonyuk a többi szomszéddal? Eddig 2 alkalommal nézték meg. Az elnöki palotából hamarosan kikiáltják az afganisztáni iszlám emirátust a jelenlegi köztársasági. Milíciájuk létszáma nem állapítható meg. A(z) így menekül afganisztán a tálibok elől című videót ripost nevű felhasználó töltötte fel a(z) emberek/vlogok kategóriába. Először nyomultak be a tálibok egy afganisztáni tartomány székhelyére legújabb offenzívájuk kezdete óta szerdán, az ország északnyugati részén lévő bádgesz. Elesett az afganisztáni kunduz tartomány azonos nevű székhelye hétfőn délután. Homefinance & economystocksa tálibok afganisztán negyedik legnépesebb városát is elfoglalták. Elfoglalása súlyos csapás a kabuli szombaton a tálibok kunár és paktia tartomány székhelyét is elfoglalták, így már 22 tartományi. A tálibok iszlám fundamentalista csoport, erős politikai és társadalmi véleményekkel. Oda nem akarják kiszállítani az iszlám forradalmukat? A tálibok ugyanakkor a napokban új, keményvonalas főtárgyalót jelöltek ki.

Posting Komentar

0 Komentar